Batavus

Batavus elektrische fietsen

Wat maakt van Profile Bito een Batavus E.bike expert ? 

De batavus e•bike e•xpert "Profile Bito" helpt je op weg

Ben jij op zoek naar een elektrische fiets, maar weet je niet precies welk model je voorkeur heeft?
Ga eens langs bij de Batavus E-bike E-xpert Profile "de fietsspecialist" Bito in Bladel. Daar krijg je eerlijk advies en er staan minimaal vijf demofietsen voor je klaar waarop je een proefrit kunt maken. De demofietsen zijn representatief voor alle belangrijkste modellen en systemen, zodat je alles kunt testen.

Het aanbod demomodellen geeft een goed beeld van gelijksoortige e-bike modellen. Bekijk hier de demomodellen die Profile BITO beschikbaar heeft.

 

De Batavus E-bike E-xpert legt je graag alles over de verschillende systemen uit. De plaats van de motor varieert bijvoorbeeld en je hebt verschillende technologieën zoals ION®, Yamaha, E-motion of Bosch. Elk met zijn eigen voordelen. Wat voor jou de beste keus is en wat jij het prettigst vindt fietsen kun je ter plekke ontdekken.

 

Is de keuze eenmaal gemaakt, dan kun je er zeker van zijn dat je probleemloos en comfortabel heel veel kilometers kunt afleggen op je nieuwe elektrische fiets. Hij wordt perfect op jou afgesteld. De Batavus E-bike E-xpert helpt je op weg én houdt je op weg. Want mocht er iets aan de hand zijn met je fiets, wordt het probleem in de professionele werkplaats snel en vakkundig opgelost.

Test via volgende link welke Batavus Elektrische fiets het best bij jou past.Bij de Batavus E-bike E-xpert kun je altijd minimaal vijf modellen met verschillende systemen testen en krijg je daarnaast persoonlijk en eerlijk advies:


 

Ruime keus

Samen komen we erachter welk type elektrische fiets het beste bij jou past.


 

Test alle systemen zelf

Ontdek bij Profile BITO de Batavus E-bike E-xpert welk type elektrische fiets je het prettigst vindt fietsen.
Waar wil je de motor hebben en welke techniek vind je prettig?

Service en onderhoud

Het is verstandig om je elektrische fiets regelmatig bij de E-bike E-xpert langs te brengen voor een onderhoudsbeurt bijvoorbeeld na de winter.
Eventuele tussentijdse problemen worden altijd snel en vakkundig opgelost in de professionele werkplaats.